my lindskog

my lindskog

2009-11-03

tycker inte om

hösten, eller vintern för den delen. förutom att det aldrig blir mer än MAX 10 plusgrader så får man gå runt med leggings under jeansen vilket gör att man ser mycket tjockare ut än vad man egentligen är. dessutom så är man kronsikt trött eftersom det aldrig lyser någon sol på en som gör att man får Lite energi, piggare blir man ju inte heller av att tänka på att det är 5 månader kvar med shiten.. för skulle det komma någon snö (gör den det alltid i april) så blir det bara slask efteråt.

det jag däremot tycker om är lunchen med lilla syster kanin; mycket trevligt med massa skvaller. nu har vi dessutom listat ut Nästan alla gemensamma julklappar (alla kan ju inte vara överambitiösa som my och redan ha slagit in dom).
gillar även att jag fick inhandlat mig ett par vantar; svarta, stickade och fodrade på insidan med fleece-liknande.. mysigt och varmt.
dessutom är det nu inte bara en dag mindre och jobba på denna väldigt *host* slitsamma arbetsveckan, utan även en dag mindre tills vi åker ner till österlen och slappar hos svärföräldrarna..
eller testar (förhoppningsvis) danspass a la Ystad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar