my lindskog

my lindskog

2010-10-05

endorfinrus

fick jag på tåget hem ifrån Hbg och kvällens danspass. guud vad jag kommer att sakna det; ledar-rollen, motionärerna, energin, feedbacken och i slutet när Alla ger det där lilla extra!!

känns lite bättre idag; tankarna har nästan runnit av mig men kommer över en emellanåt. men imorgon kommer jag garanterat få två timmars frid. då är det nämligen singing in the rain med la familia, ska bli hur roligt som helst.

                                                                                                                              för att man ska kunna flyga måste skalet klyvas och den ömtåliga kroppen blottas.                                                                                                                       för att man skall kunna flyga måste man gå högst upp på strået också om det böjer sig och svindeln kommer.                                                                                                 för att man skall kunna flyga måste modet vara något större än rädslan och en gynnsam vind råda.                                                                                                     Margareta Ekström “instruktioner för skalbaggar”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar